Βοδινό καρπάτσιο με φλοίδες παρμεζάνας και βασιλικό
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. παρμεζάνα, σε λεπτές φλοίδες
- 6 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, ψιλοκομμένα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ανθό αλατιού
- 250 γρ. βοδινό φιλέτο (ιδανικά από την καρδιά του φιλέτου)
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. παρμεζάνα, σε λεπτές φλοίδες
- 6 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, ψιλοκομμένα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ανθό αλατιού
- 250 γρ. βοδινό φιλέτο (ιδανικά από την καρδιά του φιλέτου)