Start cooking
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το 1/3 από τις πολτοποιημένες φράουλες μαζί με τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε και ρίχνουμε τα 3 φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό και ανακατεύουμε. Ενσωματώνουμε με την υπόλοιπη πούλπα και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθέτουμε τις φράουλες, ανακατεύουμε απαλά και γεμίζουμε μία ψηλή φόρμα των 2 λίτρων. Ετοιμάζουμε την κρέμα γιαουρτιού. Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό και τα λιώνουμε με λίγο ζεστό. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και ρίχνουμε ελάχιστο από αυτό μέσα στη λιωμένη ζελατίνα. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το υπόλοιπο γιαούρτι. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και όταν σταθεροποιηθεί, αδειάζουμε την κρέμα γιαουρτιού. Αφήνουμε για αρκετές ώρες ώστε να παγώσει και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.