facebook-pixel
Recipe Search ResultsΖελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
Ab logo
  • Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Easy
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 125 γρ. Campari
  • 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 6 φύλλα ζελατίνας
  • 125 γρ. Campari
  • 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 6 φύλλα ζελατίνας

Start cooking

Βράζουμε τη ζάχαρη με το ½ από το χυμό σανγκουίνι και, ενώ είναι ζεστός, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το campari. Αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως ότου σταθεροποιηθεί και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
Autumn,Winter
Desserts

Shop recipe for 4 servings

  • 7091250
  • Φύλλα Ζελατίνης 20g
    20 gr
    93,5 €/ Kg
    €1,87
    7083478