Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Desserts
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 125 γρ. Campari
- 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
- 200 γρ. ζάχαρη
- 6 φύλλα ζελατίνας
Shop this recipe
Essential ingredients
7091250
7062902
7070127
7083478
Start cooking
Βράζουμε τη ζάχαρη με το ½ από το χυμό σανγκουίνι και, ενώ είναι ζεστός, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το campari. Αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως ότου σταθεροποιηθεί και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
Autumn,Winter
Desserts
Shop this recipe
Essential ingredients
7091250
7062902
7070127
7083478