Recipe Search ResultsΖελέ με σαγκουίνι και καμπάρι
Ab logo
  • Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Desserts
Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

Ingredients for 4 People

4 People
  • 125 γρ. Campari
  • 500 γρ. φρέσκο χυμό από σανγκουίνι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 6 φύλλα ζελατίνας

Shop this recipe

Essential ingredients
  • Απεριτίφ BITTER 700 ML
    700 ml
    27,51 Ε/ L€19,26
    26,08 Ε/ L
    €18,26
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ  1 KG
    This item is no longer available
  • Φύλλα Ζελατίνης 20g
    20 gr
    82,5 Ε/ Kg
    €1,65
  • Start cooking

    Βράζουμε τη ζάχαρη με το ½ από το χυμό σανγκουίνι και, ενώ είναι ζεστός, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό μαζί με το campari. Αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως ότου σταθεροποιηθεί και ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια ζεστού νερού.
    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    International
    Classic
    Everyday recipe
    Dessert
    Autumn,Winter
    Desserts
    • Ζελέ με σαγκουίνι και καμπάρι

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • Απεριτίφ BITTER 700 ML
    700 ml
    27,51 Ε/ L€19,26
    26,08 Ε/ L
    €18,26
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ  1 KG
    This item is no longer available
  • Φύλλα Ζελατίνης 20g
    20 gr
    82,5 Ε/ Kg
    €1,65