Ζεστή σαλάτα με άγρια χόρτα, μυζήθρα και ντρέσινγκ με πετιμέζι
by AB Foodstories

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 g άγρια χόρτα, ζυγισμένα καθαρισμένα (για τη σαλάτα)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη σαλάτα)
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (για τη σαλάτα)
- 250 g κρητική μυζήθρα Κουρούπας «ΑΒ Επιλογή», θρυμματισμένη (για τη σαλάτα)
- 10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- αλάτι (για τη σαλάτα)
- πιπέρι (για τη σαλάτα)
- 100 g ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- 50 ml πετιμέζι (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη, προαιρετικά (για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για το ντρέσινγκ)
- 500 g άγρια χόρτα, ζυγισμένα καθαρισμένα (για τη σαλάτα)
- 50 ml ελαιόλαδο (για τη σαλάτα)
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (για τη σαλάτα)
- 250 g κρητική μυζήθρα Κουρούπας «ΑΒ Επιλογή», θρυμματισμένη (για τη σαλάτα)
- 10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα (για τη σαλάτα)
- αλάτι (για τη σαλάτα)
- πιπέρι (για τη σαλάτα)
- 100 g ελαιόλαδο (για το ντρέσινγκ)
- 50 ml πετιμέζι (για το ντρέσινγκ)
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη, προαιρετικά (για το ντρέσινγκ)
- αλάτι (για το ντρέσινγκ)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (για το ντρέσινγκ)