Ζεστή σαλάτα με μαυρομάτικα, πατάτες και ελιές
by #MadeWithAB
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ

Easy
31'- 60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 180 g μαυρομάτικα φασόλια
- 40 g ελιές
- 1 μέτριο κρεμμύδι (χοντροκομμένο) + 1 μικρό (ψιλοκομμένο)
- 2 κλαράκια θυμάρι
- 2 κ. σ. κάππαρη
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 φλ. μείγμα από φρέσκα αρωματικά βότανα (της αρεσκείας μας, π.χ. δυόσμο, μαϊντανό, ρίγανη κ.λπ.)
- 15 φιλέτα αντσούγιας από βαζάκι, πλυμένα και χοντροκομμένα (προαιρετικά)
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ. σ. χυμός λεμονιού
- 600 g πατάτες
- 180 g μαυρομάτικα φασόλια
- 40 g ελιές
- 1 μέτριο κρεμμύδι (χοντροκομμένο) + 1 μικρό (ψιλοκομμένο)
- 2 κλαράκια θυμάρι
- 2 κ. σ. κάππαρη
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 φλ. μείγμα από φρέσκα αρωματικά βότανα (της αρεσκείας μας, π.χ. δυόσμο, μαϊντανό, ρίγανη κ.λπ.)
- 15 φιλέτα αντσούγιας από βαζάκι, πλυμένα και χοντροκομμένα (προαιρετικά)
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κ. σ. χυμός λεμονιού
- 600 g πατάτες