Start cooking
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφριά το ψιλοκομμένο πράσο μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνουμε τον κιμά και σιγά σιγά αρχίζουμε να το ενσωματώνουμε στο πράσο μέχρι να ασπρίσει το κρέας και να αρχίσει να βγάζει τα υγρά του. Τότε σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 περίπου λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, προσθέτοντας ένα κουταλάκι ελαιόλαδο. Στραγγίζουμε και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα τους. Προαιρετικά αν θέλουμε, βάζουμε λίγο τυρι.