πανσετάκια με μουστάρδα & μέλι
by Βαγγέλης Δρίσκας ((http://www.masterclass.gr/)
μελωμένη barbecue πρόταση
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
LowRating
5 of 5Classic
Barbeque
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 5 κλωναράκια κλωναράκια ρίγανη
- 1,5 κιλό χοιρινά πανσετάκια
- 2 ξύσμα λεμόνια
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
- 4 κουταλιά σούπασ μουστάρδα
- 5 κουταλιά σούπασ μέλι
- 250 ml λευκό κρασί
- 100 ml ελαιόλαδο
- μεμβράνη τροφίμων 30 μ. SANITAS
Shop this recipe
Essential ingredients
7074904
7062948
7133892
7070295
Load 4 more products
Start cooking
Βάλτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και τα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Ανακατέψτε τα υλικά και περιχύστε με το μείγμα τα πανσετάκια. Βάλτε τα πανσετάκια σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή στο ταψί που θα τα ψήσετε και σκεπάστε τα με την μεμβράνη τροφίμων SANITAS. Αφήστε τα για 5-6 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο για να μαριναριστούν σωστά. Η μεμβράνη τροφίμων προστατεύει τα τρόφιμα από τις μυρωδιές του ψυγείου. Σε αυτή τη συνταγή, μας διευκολύνει καθώς χρησιμοποιούμε το ίδιο σκεύος για το μαρινάρισμα και το ψήσιμο. Πριν τα ψήσετε, αφαιρέστε την μεμβράνη τροφίμων. Ψήστε τα πανσετάκια στο γκριλ, στους 200ο C για 40 λεπτά συνολικά και από τις δύο πλευρές ή στη σχάρα. Αλατίστε τα με ανθό αλατιού μόλις ψηθούν.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Barbeque
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7074904
7062948
7133892
7070295
Load 4 more products