Start cooking
Χτυπάμε τους κρόκους με τη μισή ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τη φρυγανιά και το κακάο και τα αδειάζουμε στο μίγμα των κρόκων. Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη ζάχαρη ώσπου να γίνει μαρέγκα. Ρίχνουμε τη μισή μαρέγκα στο προηγούμενο μίγμα ανακατεύοντας απαλά και συνεχίζουμε με την υπόλοιπη. Αδειάζουμε το μίγμα σε φόρμα ή τσέρκι διαμέτρου 22 εκ. Και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180οC για 50 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με άγλυκη κρέμα σαντιγί.