Start cooking
1) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι, σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το λάδι με το σησαμέλαιο και σοτάρετε το κοτόπουλο για 2 λεπτά.
2) Σβήστε με τη σως σόγιας και προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
3) Προσθέστε τη σάλτσα τεριγιάκι στο γουόκ και αφήστε για 1 λεπτό να πάρει μια βράση.
4) Σερβίρετε αμέσως, συνοδεύοντας με νουντλς ή ρύζι και γαρνίροντας με λίγο σουσάμι.
http://www.flavour-factory.gr/