facebook-pixel
Recipe Search ResultsΚοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια και Σουσάμι
Ab logo
  • Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια και Σουσάμι
Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια και Σουσάμι

Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια και Σουσάμι

by Flavour Factory
Average
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 350 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους
  • 400 γρ. σως τεριγιάκι Blue Dragon
  • 400 γρ. νουντλς ρυζιού μουλιασμένα ή ρύζι μπασμάτι βρασμένο
  • 2 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon
  • 5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές σούπας σουσάμι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • φυτικό λάδι για το σοτάρισμα
  • 350 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους
  • 400 γρ. σως τεριγιάκι Blue Dragon
  • 400 γρ. νουντλς ρυζιού μουλιασμένα ή ρύζι μπασμάτι βρασμένο
  • 2 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο Blue Dragon
  • 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon
  • 5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές σούπας σουσάμι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • φυτικό λάδι για το σοτάρισμα

Start cooking

1) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι, σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το λάδι με το σησαμέλαιο και σοτάρετε το κοτόπουλο για 2 λεπτά. 2) Σβήστε με τη σως σόγιας και προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά. 3) Προσθέστε τη σάλτσα τεριγιάκι στο γουόκ και αφήστε για 1 λεπτό να πάρει μια βράση. 4) Σερβίρετε αμέσως, συνοδεύοντας με νουντλς ή ρύζι και γαρνίροντας με λίγο σουσάμι. http://www.flavour-factory.gr/

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • 7127226
  • Σουσάμι  50 gr
    This item is no longer available
    7064748
  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    This item is no longer available
    7064248
  • Σάλτσα Soya 150ml
    150 ml
    12,47 €/ L
    €1,87
    7077289