Start cooking
1) Σε 500ml νερό που βράζει, τοποθετήστε τα νουντλς αυγών και σιγοβράστε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας περιοδικά. Ξεπλύνετε αμέσως τα νουντλς σε άφθονο νερό, στραγγίστε καλά, ψεκάστε με λίγο φυτικό λάδι και αφήστε στην άκρη.
2) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το σησαμέλαιο με το φυτικό λάδι και ξεκινήστε το σοτάρισμα με το χοιρινό, για 1-2 λεπτά. Σβήστε με τη σως σόγιας, πρόσθέστε τις πιπεριές και το κολοκυθάκι και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
3) Ρίξτε την σάλτσα chow mein και αφήστε να πάρει μια βράση για 1 περίπου λεπτό. Προσθέστε τα νουντλς στο γουόκ, ανακατέψτε καλά και σερβίρεται αμέσως.