Start cooking
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, έως ότου αφρατέψει το μείγμα και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά (στο τέλος, το μείγμα θα μας φανεί σαν να έχει κόψει. Αυτό θα αλλάξει αφού προσθέσουμε το αλεύρι). Προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού ανακατεύοντας με μία πλαστική κουτάλα. Στο τέλος,προσθέτουμε τα φρούτα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ 22x7εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 10 λεπτά και στους 160oC για 50-60 λεπτά. Γαρνίρουμε με λίγα γλασαρισμένα φρούτα.