Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

AB eshopΚαθαριστικά - Χαρτικά & είδη σπιτιούΚαθαριστικάΚατά των αλάτωνSpray Καθαρισμού Αντιβακτηριδιακό Κατά των Αλάτων 750ml
Here is Product Details Sticky Short Info
  • VIAKAL
  • VIAKAL
  • VIAKAL
VIAKAL

Spray Καθαρισμού Αντιβακτηριδιακό Κατά των Αλάτων 750ml

750 ml
4,99 Ε/ λιτ
750 ml
4,99 Ε/ λιτ
€3,74

Το Viakal Καθαριστικό Spray για το Μπάνιο 3-σε-1, όχι μόνο αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα από νερό, αλλά και εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων για υγιεινή σε βάθος. Ιδανικό για συχνή χρήση στο μπάνιο, σας προσφέρει καθημερινά λάμψη στις επιφάνειες. Viakal To Καθαριστικό Spray για το Μπάνιο είναι ιδανικό για κάθετες επιφάνειες, προσφέροντας όχι μόνο καθαρισμό σε βάθος, αλλά και λάμψη που διαρκεί. Η ειδική του σύνθεση εμποδίζει την επιστροφή των στιγμάτων από νερό, ακόμη και σε περιοχές με σκληρό νερό. Η σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειές σας, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά σε διάφορους χώρους που εκτίθενται σε νερό, από βρύσες μέχρι πλακάκια.

-Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων.
-Αφαιρεί το 100% των αλάτων.
-Απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού.
-Λάμψη μακράς διαρκείας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
<5% Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, Αρωματικές Ουσίες, Hexyl Cinnamal, Απολυμαντικά.
Αλλεργιογόνα
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων/γιατρό. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/το πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Τηλ. κέντρου δηλητηριάσεων: 210-77.93.777. Να μην αναμιχθεί με λευκαντικά ή άλλα καθαριστικά προϊόντα. Περιέχει Formic acid (Μυρμηκικό οξύ), deceth-8 (Αιθοξυλιωμένη δεκαν-1-όλη).
Πληροφορίες προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ 15124, γραμμή καταναλωτή: 800 11 23000 (χωρίς χρέωση).
Μερίδες ανά συσκευασία
750ml.

Αναγνωριστικό: 6281491