• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω τεχνικού προβλήματος οι προσφορές πόντων για αγορά 2 προϊόντων και άνω δεν απεικονίζονται ορθά. Καταβάλουμε προσπάθειες αποκατάστασης του προβλήματος.  

AB FOOD MARKET

To μοντέλο της επιτυχίας στην περιφέρεια

Το σύστημα συνεργασίας franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορεί να προσφέρει στους Franchisees της την καθοδήγηση αλλά και την ευελιξία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.

Οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού Super Market και κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των υποψηφίων franchisees για όσο το δυνατόν ασφαλέστερες επενδύσεις, έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς τους κυριότερους τομείς λειτουργίας της που αφορούν την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας, η ΑΒ προσφέρει άριστες ευκαιρίες επιτυχούς επιχειρηματικότητας στους μελλοντικούς της συνεργάτες. 

Το AB Food Market έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Με οικείο χαρακτήρα, το μέσης έκτασης κατάστημα, προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, σε τιμές προσιτές για όλους.

Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300 τ.μ. έως 600 τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Διαθέτει χώρο στάθμευσης με τουλάχιστον 20-25 θέσεις, και να χωροθετείται σε πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζει διαρκώς τους συνεργάτες της, ώστε να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και υποστηρίζει την επένδυση έως 250.000 ευρώ για αγορά εξοπλισμού σε κάθε υποψήφιο συνεργάτη.  

Το πλήρες σχέδιο παροχών περιλαμβάνει πλεονεκτήματα όπως, μεταξύ άλλων, αρχική και συνεχή εκπαίδευση, διαρκή και συνεπή τροφοδοσία και ανεφοδιασμό, εμπορική στρατηγική, την καλύτερη τεχνογνωσία στον κλάδο, πολύχρονη εμπειρία και ισχυρή δυναμική ανάπτυξης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Franchise AB ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: mbaba@ab.gr

τηλ: 210- 6608000 και 210 6608559

fax: 210- 6608519

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα