ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Φροντίζεις το περιβάλλον; Στηρίζεις την Ανακύκλωση; Είμαστε μαζί σου!

Για όλους εμάς στην ΑΒ, η Εταιρική Υπευθυνότητα σημαίνει Σεβασμός. Σεβασμός για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.
 
Στην ΑΒ, αποτελούμε τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εφαρμόζει το Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών. Σήμερα, 93 Κέντρα Ανακύκλωσης είναι τοποθετημένα έξω ή κοντά σε καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα. Στα ολοκληρωμένα κέντρα μπορείς να ανακυκλώσεις έως και 6 υλικά (πλαστικές συσκευασίες, συσκευασίες αλουμινίου, συσκευασίες λευκοσιδήρου, γυάλινες συσκευασίες, χάρτινες συσκευασίες, πλαστικές σακούλες), ενώ στα μικρότερα κέντρα μπορείς να ανακυκλώσεις πλαστικά και μεταλλικά κουτιά. Για κάθε υλικό που ανακυκλώνεις, εισπράτεις χρηματικό αντίτιμο, το οποίο μπορείς είτε να το δωρίσεις στην ΜΚΟ το «Χαμόγελο του Παιδιού», είτε να το αφαιρέσεις από τις αγορές σου στα καταστήματα ΑΒ. Ας ξεκινήσουμε από σήμερα!

Το μήνυμα της Ανακύκλωσης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το πρωτοποριακό λεωφορείο μας που κάνει στάσεις σε δήμους, ευαισθητοποιώντας μικρούς και μεγάλους και καλλιεργώντας την περιβαλλοντική ενσυναίσθηση. Είναι το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» μας. 
 
Δες εδώ τα καταστήματα που διαθέτουν Κέντρο Ανακύκλωσης.