Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα
Ab logo
  • Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα

Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα
Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • 2 αβγά
  • 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
  • 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
  • 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • 2 αβγά
  • 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
  • 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
  • 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι