Κις Λορέν με πράσο και τσένταρ
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 90 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 90 γρ. βούτυρο
- 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 χτυπημένο αβγό, για άλειμμα
- 3 ψιλοκομμένα πράσα
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- Αλάτι
- 2 αβγά
- πιπέρι
- 1/2 κουταλιά του τσαγιού πάπρικα γλυκιά
- 90 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 90 γρ. βούτυρο
- 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 χτυπημένο αβγό, για άλειμμα
- 3 ψιλοκομμένα πράσα
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- Αλάτι
- 2 αβγά
- πιπέρι
- 1/2 κουταλιά του τσαγιού πάπρικα γλυκιά