Λαβράκι στο φούρνο με αρακά, μουστάρδα και άνηθο
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 μέτρια λαβράκια
- 5 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2,5 φλιτζάνια τσαγιού αρακά κατεψυγμένο
- 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1,5 κουταλιές σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
- 1 Χυμό από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1/2 Ξύσμα από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 4 μέτρια λαβράκια
- 5 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2,5 φλιτζάνια τσαγιού αρακά κατεψυγμένο
- 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1,5 κουταλιές σούπας μουστάρδα πικάντικη (για τη σάλτσα)
- 1 Χυμό από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1/2 Ξύσμα από λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)