Μπουτάκια Κοτόπουλου Φρικασέ Φούρνου
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια γραβιέρα (για από πάνω)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κόλιανδρος σε σπόρους χοντροκομμένους (για τη σάλτσα)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέλι θυμαρίσιο (για τη σάλτσα)
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκκαλισμένα
- 2 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκάλι (για τη σάλτσα)
- 3 χοντροκομμένες καρδιές μαρουλιού
- 1 φλιτζάνι λάπαθα χοντροκομμένα
- 1 κουταλιά σούπας μάραθος ψιλοκομμένος
- 2 κουταλιές σούπας μυρώνια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας καυκαλίδα ψιλοκομμένη
- 1 βολβός φινόκιο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα γλυκιά (για τη σάλτσα)
- 1,5 φλιτζάνια γραβιέρα (για από πάνω)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κόλιανδρος σε σπόρους χοντροκομμένους (για τη σάλτσα)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέλι θυμαρίσιο (για τη σάλτσα)
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκκαλισμένα
- 2 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι χυμός πορτοκάλι (για τη σάλτσα)
- 3 χοντροκομμένες καρδιές μαρουλιού
- 1 φλιτζάνι λάπαθα χοντροκομμένα
- 1 κουταλιά σούπας μάραθος ψιλοκομμένος