Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά
από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- αλάτι (για την σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμος (για την σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι (για την σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη (για την σάλτσα)
- 500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι (για την σάλτσα)
- φρέσκος δυόσμος (για το σερβίρισμα)
- Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- 500 γρ. Ζυμαρικό κουσκουσάκι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο δυόσμο
- 1,5 κιλά μοσχάρι ελιά
- 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
- 2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 2 (προαιρετικά) καυτερές πιπεριές φρέσκιες
- 2 πιπεριές,πράσινη και κόκκινη
- 2 καρότα
- 2 πράσα
- 2 κλωνάρι σέλερι
- 2 κρεμμύδι φρέσκο
- 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένη
- 2 κρεμμύδι
- 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- αλάτι (για την σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού δυόσμος (για την σάλτσα)
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι (για την σάλτσα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη (για την σάλτσα)
- 500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι (για την σάλτσα)
- φρέσκος δυόσμος (για το σερβίρισμα)
- Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- 500 γρ. Ζυμαρικό κουσκουσάκι
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο δυόσμο
- 1,5 κιλά μοσχάρι ελιά
- 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί