Mοσχάρι λεμονάτο
Μέτρια, >60'
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.
Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.
Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε
έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια
και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,
πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό
σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Σημείωση
Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε
σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό
χρειάζεται το φαγητό.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα