Μοσχάρι με κυδώνια και δαμάσκηνα
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1,5 κιλά κυδώνια
- 1 κιλό βόεια σπάλα κομμένη σε κομμάτια (κατά προτίμηση χωρίς κόκαλο)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 γαρύφαλλα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί μαυροδάφνη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
- 1 κομμάτι ξύλο κανέλα
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή ή μέλι (όχι καλά γεμάτη)
- 1,5 κιλά κυδώνια
- 1 κιλό βόεια σπάλα κομμένη σε κομμάτια (κατά προτίμηση χωρίς κόκαλο)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 γαρύφαλλα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί μαυροδάφνη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
- 1 κομμάτι ξύλο κανέλα
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή ή μέλι (όχι καλά γεμάτη)