Συκώτι κρασάτο με καραμελωμένα κρεμμύδια και μήλα
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 τριμμένα κρεμμύδια
- 240 ml κρασί κόκκινο ξηρό
- 120 ml ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι γλυκού θρούμπι
- Αλάτι
- 6 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- πιπέρι
- 2 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 1 κουταλιά σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 4 ξινόμηλα με τις φλούδες τους κομμένες σε ροδέλες και πάλι στη μέση (για το συνοδευτικό)
- Ελαιόλαδο
- βούτυρο για το σοτάρισμα (για το συνοδευτικό)
- 1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 τριμμένα κρεμμύδια
- 240 ml κρασί κόκκινο ξηρό
- 120 ml ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι γλυκού θρούμπι
- Αλάτι
- 6 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- πιπέρι
- 2 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 1 κουταλιά σούπας ξίδι μπαλσάμικο (για τα καραμελωμένα κρεμμύδια)
- 4 ξινόμηλα με τις φλούδες τους κομμένες σε ροδέλες και πάλι στη μέση (για το συνοδευτικό)
- Ελαιόλαδο
- βούτυρο για το σοτάρισμα (για το συνοδευτικό)