GIFT POWER

Μαζί, χαρίζουμε δύναμη για 3η συνεχόμενη χρονιά


Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE αναγνωρίζουν τη δύναμη που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά της. Γι΄αυτό σας καλούν να τα κόψετε και να τα δωρίσετε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για τη δημιουργία περουκών, χαρίζοντας έτσι τη δύναμη της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 23.000 κοτσίδες. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα.
 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι όλα του τα μέλη, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Έμπειροι ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να στηρίξουν τόσο την ίδια την γυναίκα που νοσεί όσο και την οικογένειά της δωρεάν για όσο διάστημα χρειαστεί, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.almazois.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 4180006.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα.

Κόψτε την κοτσίδα σας

Κόψτε τα μαλλιά σας και δωρίστε τα! Διαβάστε παρακάτω στην σελίδα μας τις αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας.

1 Pantene = 1 Δωρεά

Με κάθε συσκευασία Pantene που αγοράζετε αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος έως τις 30 Ιουνίου 2018, κάνετε 1 δωρεά στο «Άλμα Ζωής» και στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη». Επιπλέον, με τις συλλεκτικές συσκευασίες Χάρισε Δύναμη συμβάλλεται στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.Η δωρεά ισούται σε 0,02€ ανα πωλούμενη συσκευασία αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος.
 
 

Απευθείας δωρεά στο Άλμα Ζωής

Καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε στον λογαριασμό
ΕΤΕ GR3501101180000011829602819, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για να μπορέσετε να δωρίσετε τα μαλλιά σας χρειάζεται να πληροίτε κάποιες προϋποθέσεις:

  • Το μήκος των μαλλιών που θα δωρίσετε πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά (μετρώντας πάνω από το λαστιχάκι μια χαμηλής αλογοουράς έως τις άκρες)
  • Μαλλιά φρεσκολουσμένα και απολύτως στεγνά, χωρίς να έχουν προϊόντα styling
  • Μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν ή ημιμόνιμες βαφές.
  • Δεν μπορούν να είναι βαμμένα με μόνιμες βαφές, ξεβαμμένα (ντεκαπάζ) ή να έχουν υποστεί τεχνικές με χημικά (πχ. περμανάντ, φόρμα, ισιωτική κ.α)

ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕΤΕ

Mηχανισμός Προσφοράς Χρηματικής Βοήθειας Για Αγορά Περούκας


-Προτεραιότητα έχουν γυναίκες με οικονομικά κριτήρια. Τα έγγραφα που θα συνοδεύουν το αίτημα είναι: επικυρωμένο χαρτί/βιβλιάριο απορίας, κάρτα ανεργίας, υπεύθυνη δήλωση ότι έχει ετήσιο εισόδημα κατώτερο των 12.000 ευρώ και βεβαίωση από τον ογκολόγο της. Μπορούν να προσκομιστούν και επικυρωμένα αντίγραφα.
- Σε μέγιστο διάστημα 10 εργάσιμων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και σε θετική περίπτωση και η χρηματική προσφορά.
- Ως τελικό ποσό προσφοράς ορίζονται τα 600+ΦΠΑ=744€.
- Ο σύλλογος δεν επεμβαίνει στην επιλογή της γυναίκας ως προς την ποιότητα και είδος της περούκας.

Add to shopping list
Looks like you don't have any shopping lists yet. Click the button below to create a new one.
This product is already included within this list.
Product added to the list