ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ

Μαζί, χαρίζουμε δύναμη για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE αναγνωρίζουν τη δύναμη που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά της. Γι΄αυτό σας καλούν να τα κόψετε και να τα δωρίσετε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για την προσφορά περουκών, χαρίζοντας έτσι τη δύναμη της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 66.700 κοτσίδες. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθήστε τις ιστορίες δύναμης και ανακαλύψτε πως μπορείτε και εσείς να χαρίσετε δύναμη στις γυναίκες της ζωής μας! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ - Χάρισε Δύναμη για 7η Χρονιά!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι όλα του τα μέλη, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Έμπειροι ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να στηρίξουν τόσο την ίδια την γυναίκα που νοσεί όσο και την οικογένειά της δωρεάν για όσο διάστημα χρειαστεί, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://almazois.gr/harise-dynami/ ή τηλεφωνήστε στο 210 4180006.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε τις γυναίκες της ζωής μας σε όλη την Ελλάδα.

Κόψτε την κοτσίδα σας

Κόψτε τα μαλλιά σας και δωρίστε τα! Δείτε παρακάτω τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.almazois.gr/harise-dynami/

 

1 Αγορά = 1 Δωρεά

Με κάθε συσκευασία Pantene που αγοράζετε στα ΑΒ Βασιλόπουλος όλο το χρόνο, κάνετε 1 δωρεά* στο Άλμα Ζωής και στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη».
 
*Η δωρεά ισούται με 0,02 € ανά πωλούμενη συσκευασία Pantene αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος έως 30/06/2022.


 

Απευθείας δωρεά στο Άλμα Ζωής

Καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε στον λογαριασμό:

ΕΤΕ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 118/296028-19
ΙΒΑΝ: GR3501101180000011829602819
Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για να μπορέσετε να δωρίσετε τα μαλλιά σας χρειάζεται να πληροίτε κάποιες προϋποθέσεις:
  • Το μήκος των μαλλιών που θα δωρίσετε πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά (μετρώντας πάνω από το λαστιχάκι μια χαμηλής αλογοουράς έως τις άκρες)
  • Μαλλιά φρεσκολουσμένα και απολύτως στεγνά, χωρίς να έχουν προϊόντα styling
  • Μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν ή ημιμόνιμες βαφές.
  • Δεν μπορούν να είναι βαμμένα με μόνιμες βαφές, ξεβαμμένα (ντεκαπάζ) ή να έχουν υποστεί τεχνικές με χημικά (πχ. περμανάντ, φόρμα, ισιωτική κ.α)