Here is Product Details Sticky Short Info
MISKO | Σπαγγετίνι Νο10 4x500g
58
Με αγορές αξίας 5€ στα είδη που συμμετέχουν, κερδίζεις 100 AB Plus πόντους
Από 5/11/2025 έως 12/11/2025
58
15
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε.
Δοκιµάστε τα μακαρόνια MISKO Σπαγγετίνη No10 και θα µας θυµηθείτε!
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
| Ανά | Ανά 100g |
|---|---|
| Ενέργεια kj | 1521kJ |
| Ενέργεια kcal | 359kcal |
| Συνολικά λιπαρά | 2g |
| εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0.4g |
| Υδατάνθρακες | 71.7g |
| Σάκχαρα | 3g |
| Πρωτεΐνες | 12g |
| Εδώδιμες ίνες | 3g |
| Αλάτι | 0.005g |
Διατροφική αξία
| Ανά | Ανά 100g |
|---|---|
| Ενέργεια kj | 1521kJ |
| Ενέργεια kcal | 359kcal |
| Συνολικά λιπαρά | 2g |
| εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0.4g |
| Υδατάνθρακες | 71.7g |
| Σάκχαρα | 3g |
| Πρωτεΐνες | 12g |
| Εδώδιμες ίνες | 3g |
| Αλάτι | 0.005g |
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό.Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό.Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Περιέχει: Γλουτένη
Μπορεί να περιέχει: Σόγια
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Γλουτένη
Μπορεί να περιέχει: Σόγια
Για 100γρ.: 1 λίτρο νερό-7γρ. Αλάτι. Προσθέτετε το αλάτι σε νερό που βράζει. Αφήνετε να βράσουν για 6- 8 λεπτά.
Οδηγίες χρήσης
Για 100γρ.: 1 λίτρο νερό-7γρ. Αλάτι. Προσθέτετε το αλάτι σε νερό που βράζει. Αφήνετε να βράσουν για 6- 8 λεπτά.
Διατηρείται σε μέρος καθαρό και χωρίς υγρασία.
Συνθήκες διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος καθαρό και χωρίς υγρασία.
Barilla Hellas Α.Ε. | Παραδείσου 2, Μαρούσι 151 25 | Τ: 21 0519 7800
Πληροφορίες προμηθευτή
Barilla Hellas Α.Ε. | Παραδείσου 2, Μαρούσι 151 25 | Τ: 21 0519 7800
