Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό κρέας χοιρινός λαιμός χωρίς κόκαλο κομμένο σε κομμάτια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κρέας χοιρινός λαιμός χωρίς κόκαλο κομμένο σε κομμάτια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλάτι
- πιπέρι