facebook-pixel
Ab logo
  • Mοσχάρι λεμονάτο
Mοσχάρι λεμονάτο

Mοσχάρι λεμονάτο

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Μέτρια
>60'
5/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Ας μαγειρέψουμε

Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.   Σημείωση Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό χρειάζεται το φαγητό.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Λεμόνια Εισαγωγής Συσκευασμένα
    Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο
    7747741
  • Ελιά Μόσχου 12 Μηνών Άνευ Οστού Νωπή Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7074447
  • Έχεις ήδη στην κουζίνα