Ριζότο με αρακά και δυόσμο
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 3 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι αρμπόριο
 - 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 400 ml λευκό κρασί
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού κατεψυγμένο αρακά
 - 1/2 (χυμό και ξύσμα) λεμόνι
 - 1 λίτρο ζωμό από λαχανικά ή κοτόπουλο
 - Αλάτι
 - πιπέρι
 - 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
 
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 3 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι αρμπόριο
 - 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 400 ml λευκό κρασί
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού κατεψυγμένο αρακά
 - 1/2 (χυμό και ξύσμα) λεμόνι
 - 1 λίτρο ζωμό από λαχανικά ή κοτόπουλο
 - Αλάτι
 - πιπέρι
 - 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
 - 1 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
 
