• Παράδοση κατ’ οίκον 7:00 έως 21:30
  • Παραλαβή από κατάστημα
  • Έως 11.000 προϊόντα
  • Αποκλειστικές online προσφορές
  • Ψώνια σε 1’
  • Λίστες  

AB Plus Νέα και Ανακοινώσεις

Αποσύνδεση καρτών AB Plus από λογαριασμούς χρηστών του ab.gr

 Στο πλαίσιο αναβάθμισης του προγράμματος πιστότητας AB Plus, κάθε κάρτα θα συνδέεται, πλέον, με μοναδικό λογαριασμό e-mail, μοναδικό αριθμό κινητού τηλεφώνου και σε έναν μόνο λογαριασμό χρήστη στο ab.gr.

Kάρτες συνδεδεμένες σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στο ab.gr παραμένουν συνδεδεμένες σε ένα μόνο λογαριασμό βάσει των κατωτέρω κριτηρίων και αποσυνδέονται από τους υπόλοιπους, ενώ και τα στοιχεία του λογαριασμού κάθε χρήστη θα πρέπει να συμφωνούν με αυτά της συνδεδεμένης κάρτας.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχει αποσυνδεθεί η κάρτα σας είναι:
 
i. Η ίδια κάρτα έχει συνδεθεί σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στο ab.gr. Σε αυτήν την περίπτωση η κάρτα παραμένει συνδεδεμένη σε έναν μόνο λογαριασμό από αυτούς στους οποίους είχε συνδεθεί βάσει:
  1. Χρήσης για παραγγελίες στο Click2Shop
  2. Τελευταίας ημερομηνίας σύνδεσης στο λογαριασμό
  3. Ημερομηνίας δημιουργίας λογαριασμού
ii. Τα προσωπικά σας στοιχεία στο λογαριασμό δε συμφωνούν με αυτά που έχουν δηλωθεί κατά την έκδοση της κάρτας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, διεύθυνση κλπ.)


Δεν έχω δική μου κάρτα AB Plus, αλλά θέλω να συνεχίσω να έχω λογαριασμό με συνδεδεμένη κάρτα και να απολαμβάνω τα προνόμια της AB Plus.
Εάν η κάρτα που είχατε συνδέσει στο λογαριασμό σας αποσυνδέθηκε επειδή δεν είχε εκδοθεί με δικά σας στοιχεία, μπορείτε να εκδώσετε και να συνδέσετε τη δική σας κάρτα, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια της AB Plus, αλλά και τις νέες υπηρεσίες και εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς. 

Eάν διαθέτετε, ήδη, δική σας κάρτα μπορείτε να τη συνδέσετε στο λογαριασμό σας στο ab.gr και να ανανεώσετε τα στοιχεία σας ώστε να συμφωνούν με της κάρτας.

Μπείτε στον ψηφιακό κόσμο της AB Plus

Οι κάρτες που έχουν αποσυνδεθεί παραμένουν ενεργές και μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα ΑΒ.

Πληροφορίες για τον υπολογισμό της βασικής επιβράβευσης (3€ = 1 πόντος)

Η αξία των προϊόντων που διατίθενται με οποιαδήποτε προσφορά (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά προϊόντα σε προσφορά, προϊόντα με έκπτωση, προϊόντα σε προσφορά 1+1 δώρο, 2+1 δώρο κλπ) δεν προσμετράται στον υπολογισμό των πόντων στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας AB Plus. Διευκρινίζεται ότι η αξία των «επιταγών έκπτωσης 6€» της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επιμερίζεται στο σύνολο των προϊόντων που έχουν αγοραστεί και οι πόντοι υπολογίζονται επί της τελικής αξίας των προϊόντων που συμμετέχουν στον υπολογισμό πόντων βάσει των ανωτέρω.

 Η αξία των προϊόντων καπνού (καπνός και τσιγάρα), από 24/1/20, δεν προσμετράται στον υπολογισμό των πόντων στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας ΑΒ plus. 

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα