facebook-pixel

Καλώς ήρθες

Μεταφορά στο My AB
0

Κέρδισε 200 πόντους με τον κωδικό JAN200 για online αγορά άνω των 120€ έως 29/01! Ξεκίναεδώ!

PRESS KIT & MEDIAΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2023
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2023

25/01/2023 Χρυσή διάκριση για τα vegan έτοιμα γεύματα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Ξεχώρισε στα Vegan Awards 2023

Για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των vegan επιλογών της, διακρίθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, στα φετινά Vegan Awards, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Vegan Ready Meal».  Συγκεκριμένα, ξεχώρισε για τις 3 απολαυστικές, vegan προτάσεις της επιτυχημένης σειράς «AB Έτοιμα Γεύματα», με την υπογραφή του δημοφιλούς και αναγνωρισμένου σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Επιλογές που εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους, ενώ παράλληλα αποτελούν και ένα πλήρες γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας:

• Λαζάνια λαχανικών με μανιτάρια, σπανάκι και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας και καρύδας: Vegan εκδοχή της αγαπημένης μας ιταλικής συνταγής, χαμηλή σε λιπαρά, καθώς η μπεσαμέλ έχει παρασκευαστεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας και καρύδας.
  • Μουσακάς με κιμά λαχανικών και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας: Η αγαπημένη, παραδοσιακή συνταγή σε vegan εκδοχή, καθώς ο κιμάς λαχανικών έχει αντικαταστήσει τον μοσχαρίσιο κιμά και η μπεσαμέλ έχει δημιουργηθεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας.
  • Ρύζι basmati stir fried με τριλογία πιπεριών, λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα: Θρεπτικό και απολαυστικό vegan γεύμα, πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ, καθώς περιέχει 3 διαφορετικές πιπεριές (πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλί).

Και τα 3 γεύματα είναι πιστοποιημένα από τον φορέα V-LABEL, ο οποίος παρέχει τη μόνη ανεξάρτητη ετικέτα πιστοποίησης Vegan και Vegetarian στην Ευρώπη. Επιπλέον, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα με τη μέθοδο MAP τροποποιημένης ατμόσφαιρας, ώστε να κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση και την ποιότητα τους μέσα στο ψυγείο για 14 ημέρες από την ημέρα της παραγωγής τους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάνω από 80 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά τροφίμων. Μέσα από τις καινοτόμες στρατηγικές της επιλογές, τη μακρά εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στα τρόφιμα, απαντά ουσιαστικά στις ανάγκες των πελατών της και στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, εμπλουτίζοντας την ποικιλία των ειδών που διαθέτει στα ράφια της για όλους και τον καθέναν ξεχωριστά.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

09/01/2023 Σημαντικές διακρίσεις για τα κρεοπωλεία της ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο μεγάλα βραβεία στα Meat Awards 2022

Για την υψηλή διατροφική αξία, τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων που η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει στο καθημερινό μας τραπέζι διακρίθηκε η εταιρεία στα πρόσφατα Meat Awards 2022 με ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο βραβείο.

Πιο συγκεκριμένα, έλαβε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Προϊόν Κοτόπουλου» για το Κοτόπουλο ΑΒ Επιλογή από Γιαννιώτικες φάρμες. Το κοτόπουλο που μπορεί κανείς να βρει αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος γεννιέται και μεγαλώνει σε φάρμες στην ορεινή Γιαννιώτικη ύπαιθρο, τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, πλούσιες σε καλαμπόκι που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό κιτρινωπό χρώμα. Ο τρόπος εκτροφής, για πάνω από 50 ημέρες, και η συγκεκριμένη φυλή κοτόπουλων το διαφοροποιούν γευστικά και θρεπτικά. Σημειώνεται ότι η εκτροφή του γίνεται και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και αρχές που διέπουν την εταιρεία σε ό,τι αφορά την ευζωία των ζώων.

Η σειρά περιλαμβάνει, ολόκληρο κοτόπουλο, φιλέτο στήθος και μπούτι. Πρόκειται για αποκλειστικά προϊόντα με εξαιρετική, βραβευμένη γεύση, βελτιωμένα διατροφικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή πώλησης σε σχέση με την υψηλή ποιότητά τους, τα οποία ήρθαν για να ενισχύσουν την προϊοντική διαφοροποίηση της ΑΒ και να δώσουν μια νέα δυναμική σε ολόκληρη την κατηγορία.

Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε και Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Κρεοπωλείο εντός Σούπερ Μάρκετ». Η εταιρεία τοποθετώντας την κατηγορία του κρέατος στον πυλώνα της προϊοντικής διαφοροποίησης, διαθέτει κρεατικά εισαγωγής αλλά και ελληνικής παραγωγής, επιλέγοντας παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας που φημίζεται για την κτηνοτροφία της. Καθορίζει αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP, ελέγχει συστηματικά τους προμηθευτές ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί αυστηρούς και τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα της από την παραγωγή μέχρι το σημείο πώλησης. Το καταρτισμένο προσωπικό, η αποτελεσματική οργάνωση και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός των κρεοπωλείων αποτελούν τα εχέγγυα για ποιοτικό, ολόφρεσκο και ασφαλές κρέας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τηρεί πιστά τη δέσμευσή της να προσφέρει εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο σε κάθε πελάτη της. Όραμά της αποτελεί να δίνει επιλογές, λύσεις και ιδέες με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που εμπνέουν καθημερινά όλους όσους αγαπούν το φαγητό!